LBN Lange tafels
B2BC AM 1
B2BC AM 1.6
B2BC AM 1.9
B2BC AM 1.4
HyperFocal: 0
previous arrow
next arrow

Partyboot huren?

Partyboot huren voor het organiseren van een perfect bootfeest? Wij van B2Bcruise helpen u graag tijdens het organiseren van een evenement op het water. Wat voor event dat ook is. Van een bedrijfsuitje tot een business event of een trouwfeest. Wist u dat de mogelijkheden bij ons eindeloos zijn?

“Boot evenement bureau B2Bcruise is het antwoord voor al uw zakelijke boot events”

Doordat wij beschikken over een uitgebreid aanbod aan schepen van verschillende rederijen, zit het juiste partyschip voor het feest er altijd bij. Ongeacht het aantal genodigden op uw event. Het is te allen tijde ons doel om de gasten een onvergetelijke dag te laten beleven.

Partyboot huren bij B2Bcruise

Waarom een partyboot huren bij B2Bcruise? We zetten de voordelen voor u op een rij:

  • Betaalbare prijzen
  • We denken graag met u mee
  • Breed assortiment aan boten van verschillende rederijen
  • Opstapplaatsen in heel Nederland, waaronder in Amsterdam en Rotterdam
  • Voor elk event wat wils
  • 25 tot 500 gasten

Ultieme beleving voor uw event

Iedere partyboot is uniek en biedt de ultieme ervaring voor het event dat u organiseert. Wij hebben door de jaren heen veel ervaring opgedaan. Daardoor kennen we alle mogelijkheden van onze schepen door en door. Bovendien hebben we als kantoor een groot netwerk aan boten van verschillende rederijen door het hele land.

Daardoor bieden we het hele jaar door schepen aan voor groepen van 25 tot 500 personen. Hierdoor zijn we in staat om voor elk evenement een passende boot aan te bieden. Welke boot het ook wordt: iedere boot is voorzien van professionele audio apparatuur, deskundig personeel en uitstekende barfaciliteiten.

Stap extra

Wij zijn een organisatie die net een stap extra zet. Bovendien realiseren we graag samen met u alle details voor een geslaagd boot event. Doordat wij al jarenlang werkzaam zijn in het vak, weten wij als de beste dat een boot event om maatwerk en een krachtig plan van aanpak maakt. Deze zorgen nemen we u graag uit handen.

Opstappen in Amsterdam of Rotterdam

U kunt kiezen uit verscheidene opstapplaatsen in Nederland, waaronder voor een opstappen op de partyboot in Amsterdam of op de partyboot in Rotterdam. Wat dacht u van varen door de Amsterdamse grachten op deze drijvende feestlocatie? Of wilt u feest vieren op de partyboot terwijl u uitkijkt over de drukke havens van Rotterdam? Het is helemaal aan u door welke stad de boot vaart. Het is immers uw event.

“Wij hebben zonder twijfel een partyschip dat voldoet aan al uw wensen en eisen. Ongeacht het aantal genodigden!”

Kies de partyboot naar wens

Wilt u binnenkort een feest organiseren op een partyboot, bijvoorbeeld in Amsterdam of Rotterdam? Bekijk ons aanbod aan partyschepen en kies het partyschip naar wens. Wij beschikken zonder twijfel over een partyschip dat geschikt is voor het aantal gasten en voor het soort event. Van klassieke salonboten uit 1910 tot aan een super luxe modern cruiseschip.

Heeft u een vraag aan ons, bijvoorbeeld tijdens het kiezen van de juiste boot voor uw feest? We geven graag advies en luisteren graag naar uw wens. Neem dus gerust contact met ons op.

B2B Cruise Amsterdam 1
B2B Cruise Amsterdam 1B2B Cruise Amsterdam 1
B2B Cruise Amsterdam 1B2B Cruise Amsterdam 1

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

B2BCRUISE IS HET ANTWOORD VOOR AL UW ZAKELIJKE BOOTEVENTS.

OFFERTE AANVRAGEN